Tekstilni podovi

Tehnika izrade tepiha od prirodnih i sintetičkih vlakana tako je raznovrsna i iznijansirana, da bi svako upuštanje u detalje ove grane industrije izašlo iz okvira ove stranice.

tekstilni podovi

Tekstilni podovi spadaju u tople podove i po svojim specifičnim karakteristikama mogu se primeniti u objektima za različite namene – društvenim, stambenim i poslovnim objektima.

Tekstilni podovi najčešce svoju primenu pronalaze u opremanju hotela, restorana, svečanim salama, velikim kancelarijama, kao i u ostalim poslovnim i stambenim prostorijama. Veoma su dobri zvučni izolatori protiv udara i zato se polažu u prostorijama gde se traži tišina, kao sto su biblioteke, koncertne i filmske sale i dvorane.

Tekstilni podovi su izuzetno udobni i trajni, i veoma lako se ze zamenjuju. Odlični su toplotni izolatori, te su upravo iz tog razloga sve popularniji medju kupcima koji se prilikom opremanja i promene enterijera odlučuju baš za ovakvu vrstu podova.

Текstilni podovi su izradjeni od najkavalitetnijeg текstilnog materijala, renomiranih proizvodjača. Oblaganje se vrši na tvrdim i suvim površimama vezivanjem posebnim lepkovima po celoj povrsini, delimičnim lepljenjem ili vezivanjem sa dvostrano lepljivom trakom.

Posebno ističemo pažnju koju posvećujemo prilikom oblaganja tekstilnih podova koji su namenjeni za sportska takmičenja, treninge i sve vrste rekreacije, kao što su sportske i fitnes sale.

Tekstilni podovi se proizvode u rolnama ili u vidu tekstilnih pločica promenljive debljine, gustine tkanja, najrazličitijih struktura – od vune, poliestera ili kombinovano, mašinski ili ručno tkani, sa različitim nivoima otpora. Dostupni su u velikom spektru boja i dezena, te se stoga vrlo lako uklapaju u svaki ambijent. Osvežice i ulepšati vaš prostor i uneće dozu elegancije.

Tekstilni podovi i njihovo održavanje

Kako su tekstilni podovi u stalnom kontaktu sa obućom , neophodno ih je redovno održavati i čistiti. Redovnim usisavanjem i temeljnim čišćenjem otklonićete nečistoću što će svakako uticati da podovi što duže zadrže prvobitni izgled. Svakodnevno održavanje i usisavanje je preporučljivo u prostorijama veće protočnosti ljudi, a u stambenim i privatnim prostorijama čišćenje je dovoljno obaviti dva do tri puta nedeljno.

  • Axminster
  • Wilton
  • Taftani
  • Flotex

 

Tekstilni podovi | Axminster | Wilton | Taftani | Flotex

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA