Tarkett PVC podovi

Tarkett PVC podovi su podna obloga koja se sastoji iz pet slojeva – donji, kompaktni sloj koji osigurava dodatnu čvrstoću proizvoda, penasta poleđina zahvaljujući kojoj je obezbeđena zvučna i toplotna izolacija, kompaktni sloj koji ne dozvoljava promene u dimenzijama i izgledu poda, gornji penasti sloj koji mu daje potrebnu elastičnost i zaštitni, transparentni sloj koji predstavlja dodatnu zaštitu od habanja, a povećava njegovu otpornost i do 7 puta. Kombinacije boja, šara, različite dimenzije i oblici ploča, izgled kamena, drveta, sjajne ili mat, ove podne obloge će udovoljiti svačijem ukusu i stilu.

Prednosti Tarkett PVC podova

  • Tarkett PVC podovi su dostupni u širokom spektru boja i dezena
  • Izuzetno su udobni pri hodu i pružaju osećaj topline pod nogama
  • Tarkett PVC podovi su visokootporni
  • Praktični su
  • Apsorbuju buku koja nastaje pri hodu
  • Jednostavno se ugrađuju i održavaju
  • Ekonomični su

tarkett pvc

Tarkett PVC podovi Force

Vinil Force predstavlja pravo rešenje za visokofrekventne prostorije, jer nudi sjajan izgled uz izuzetan kvalitet. Širok spektar dezena, od izgleda drveta i kamena do onih nalik na pločice, čine ovu kolekciju vinila pogodnom za postavljanje u bilo koju prostoriju i uklapanje u bilo koji enterijer.

Tarkett PVC podovi Premium

Vinil Premium predstavlja jedan od najboljih izbora za sve one koji imaju dilemu oko odabira podne obloge za najfrekventnije prostorije, a od poda zahtevaju visok kvalitet i lepotu. Zahvaljujući svojim 3D i svetlucavim efektima svi dezeni ove kolekcije vinila dobijaju izuzetan reljef i dubinu, a inovativni površinski efekti im daju veran izgled drveta.

Tarkett PVC podovi Super S

Vinil iz kolekcije Super  S će se izuzetno lako uklopiti u svaki enterijer. Najrazličitiji mat i sjajni dezeni vinila pružaju Vam mogućnost uklapanja kako u klasične i rustične, tako i u moderne i atraktivne enterijere. Vinili iz ove kolekcije imaju uverljiv izgled drveta, kamena i pločica, te njihovom ugradnjom možete svom domu pružiti atmosferu kakva mu dolikuje.

Tarkett PVC podovi Evolution

Vinil podovi iz kolekcije Evolution će svojim izuzetnim karakteristikama uneti lepotu, i sigurnost u Vaš dom. Njihova nežna tekstura oblikovaće Vaš dom u predivnu oazu uživanja i pozitivne energije.

Tarkett PVC podovi Optima

Vinil Optima predstavlja izuzetno ekonomično rešenje ukoliko tragate za kvalitetnim podom koji će Vas služiti dug niz godina. Širok izbor dezena vinila pruža Vam mogućnost da u svoj dom unesete dodir starih vremena ili pak crtu atraktivnosti i moderne dinamike,

Tarkett PVC podovi Extra

Vinil EXTRA je prva akustična podna obloga proizvedena u Srbiji namenjena za komercijalne prostore (klasa 34) sa izuzetno visokom frekvencijom ljudi. Moderne i metalik teksture sigurno će vam skrenuti pažnju. Zahvaljujući odličnim akustičnim svojstvima, vinil Extra ostaviće buku ispred vaših vrata.

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA