Ponuda podova

Naša ponuda obuhvata najkvalitetnije i najprimerenije materijale za pokrivanje podova, koji se u svetu trenutno proizvode, i to:

– industrijske izlivene epoksidne podove, tekstil, PVC, gumu, linoleum, veštačku travu, parket, laminat, drveno-kompozitne podove i više vrsta sportskih podova, kao i izdignute podove, koji se pojavljuju još i pod nazivima kompjuterski, modularni ili izdignuti podovi.

  • Industrijski epoksidni podovi
  • PVC podovi
  • Tekstilni podovi
  • Linoleum
  • Gumeni podovi
  • Parket
  • Laminat
  • Podovi za spoljašnje prostore

Napominjemo da smo se dugogodišnjim poslovanjem i iskustvom, ograničili na, po nama, najkvalitetnije ino-dobavljače (direktni smo uvoznici i kod pojedinih dobavljača imamo povlašćeni status na našem tržištu), kao i domaće dobavljače-kako u podovima, tako i u raznim veznim materijalima.

Podmaster ima najveću ponuda podova u Beogradu i Srbiji za sve namene

Podmaster je preduzeće specijalizovano za prodaju i ugradnju podnih obloga.

ponuda podova

U saradnji sa renomiranim svetskim proizvođačima u našoj ponudi se nalazi veliki izbor podnih obloga za prostore svih namena. Specijalizovani smo za opremanje svih tipova javnih objekata sa materijalima koji zadovoljavaju sve kriterijume u upotrebi. Stručno obučen i profesionalan tim kvalitetno ugradjuje sve vrste podnih obloga koji si u našoj ponudi.

Pri opremanju javnih objekata podnim oblogama, osim izbora kvalitetnog proizvoda koji treba da zadovolji zahteve prostorija u kojima se postavlja, vrlo je važna i pravilna ugradnja podnih obloga. Pravilna ugradnja obezbediće dugogodišnje uživanje u kvalitetu kupljenih proizvoda i sigurnost u njihovom korišćenju.

Naš profesionalan tim će odgovoriti na svaki vaš zahtev. Bilo da želite uređenje bašte, terase ili prostora oko bazena podjednako ćemo se posvetiti kao i kada je u pitanju uređenje enterijera.

U našoj ponudi mozžete naći sve vrste pvc podnih obloga za vaš satmbeni ili poslovni prostor. Naš asortiman obiluje širokom paletom dezena i uzoraka, od tradicionalnih do ultramodernih koji će vasem prostoru dati sasvim novu dimenziju i izgled. Te su stoga sve nase podne obloge lako uklopljive u svaki prostor i ambijent.

Kod nas možete pronaći odgovarajući parket za vaš stambeni ili poslovni prostor. Široka lepeza Tarkett parketa promeniće vaš prostor i uneti toplinu u svaki kutak vašeg doma.

Tarkett je vodeći brend u okviru podnih obloga. Svojim kvalitetom garantuje dugotrajnost bilo da se odlučite za Tarkett laminat, parket, linoleum ili Tarkett pvc podne obloge. Najrazaličitije dimenzije i dezeni koji se lako postavljaju i uklapaju u svaki deo vaseg objekta.

Zbog svoje udobnosti i modernog izgleda laminat je podna obloga koja je trenutno najzastupljenija. Mnoštvo različitih dezena sa specifičnim površinskim efektima doprineće da na najbolji način laminat uklopite u svoj enterijer, dok antistatički tretman laminata obezbeđuje udobnost i smanjuje rizik od pojave elektriciteta. Tvrdoća površine laminata sprečava raznošenje prašine, te je idealan izbor pri opremanju stambenog ili poslovnog objekta.

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA