Tarkett linoleum

Tarkett linoleum je potpuno prirodan, 100% biorazgradiv materijal. Proizvodi se od lanenog ulja, borove smole, plute, drveta, različitih pigmenata i krede. Zahvaljujući svom sastavu, on je antistatičan, antialergijski i antibakterijski materijal. Prilikom njegove proizvodnje i korišćenja nema pojave toksina opasnih po čoveka i prirodu, čak je i koristan za ljude sa respirotornim smetnjama zbog isparenja borove smole.

Prednosti Tarkett linoleuma

  • Prirodni linoleum je ekološki, 100% biorazgradiv materijal.
  • Predstavlja topao i udoban pod.
  • On je antistatična, antialergena i antibakterijska podna obloga.
  • Tarkett linoleum je odličan za prostorije u kojima borave osobe sa respiratornim smetnjama, alergične osobe.
  • Tarkett linoleum je odličan  za prostore kojima je potrebno intenzivno održavanje.
  • Odličan zvučni i termo izolator.
  • Zbog mekoće i izolacionih osobina linoleuma, svi zvuci ostaju unutar prostorije i ne dolaze zvuci spolja.
  • Velik izbor boja i dezena – svojim dezenima može da podseća na prirodne materijale kao što je mermer.
  • Ukoliko koristimo linoleum ploče, kombinacijom boja i dezena možemo postići različite efekte i dobiti različite stilove u prostoru.

Tarkett laminat Veneto XF

Linoleum Veneto predstavlja u potpunosti prirodnu podnu oblogu koja mami svojim atraktivnim izgledom. Dizajn mermera u različitim nijansama jedne boje učiniće da Vaš dom deluje prefinjeno i moderno.

Tarkett laminat Silencio XF

Linoleum Veneto predstavlja u potpunosti prirodnu podnu oblogu koja mami svojim atraktivnim izgledom. Dizajn mermera u različitim nijansama jedne boje učiniće da Vaš dom deluje prefinjeno i moderno. Linoleum Veneto predstavlja u potpunosti prirodnu podnu oblogu koja mami svojim atraktivnim izgledom. Dizajn mermera u različitim nijansama jedne boje učiniće da Vaš dom deluje prefinjeno i moderno.

Tarkett laminat Allegro XF

Linoleum Allegro je podna obloga koja će u potpunosti odgovoriti na zahteve kako modernih, tako i klasičnih i jednostavnih enterijera. Dezeni mermera u najrazličitijim bojama zasigurno će zadovoljiti svačiji ukus.

Tarkett laminat Veneto Soluzione XF

Linoleum Veneto Soluzione predstavlja dinamičnu i uzbudljivu podnu oblogu koja će bez muke uneti živost u Vaš dom. Njegove tople i meke boje, ali i one upadljivije, jarke, pružiće Vam mogućnost besprekornog uklapanja sa postojećim enterijerom.

Tarkett laminat Etrusco XF

Linoleum Etrusco je podna obloga koja će se zbog svoje jednostavnosti lako uklopiti u svaki dizajn. Jednobojni dezen omogućava mu savršeno stapanje sa bilo kojom vrstom enterijera. Sa svojih deset svetlih i jarkih boja daje Vam mogućnost kombinovanja, u zavisnosti od efekta koji želite da postignete u svom domu.

Tarkett laminat Style Elle

Linoleum Style Elle je kolekcija prirodnog linoleuma koja ima linearan dizan. Moderni dezeni i širok spektar boja učiniće da boravak u svakoj prostoriji bude pravo uživanje. Prednost ove podne obloge jeste njegova izuzetna dugotrajnost i lakoća održavanja.

Tarkett laminat Style Emme

Linoleum Style Emme je podna obloga koja će se zbog svoje jednostavnosti lako uklopiti u svaki dizajn. Diskretan dizajn mermera i širok spektar dezena omogućava mu savršeno stapanje sa bilo kojom vrstom enterijera. Sa svojih dvanaest svetlih i jarkih boja daje Vam mogućnost kombinovanja, u zavisnosti od efekta koji želite da postignete u svom domu.

Ukoliko Vam je potreban Tarkett linoleum, pozovite nas danas kako bismo Vam pomogli da se odlučite za adekvatan dezen i kolekciju.

tarkett linoleum

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA