O nama

Podmaster Group d.o.o. je specijalizovano preduzeće koje čini profesionalni tim ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u nabavci i postavljanju svih vrsta podnih obloga. Zahvaljujući toj činjenici možemo vam ponuditi naš poslovni program usluga i proizvoda kod gradnje ili rekonstrukcije svih vrsta stambeno-poslovnih, ugostiteljskih i sportskih prostora, zatim škola, vrtića, i ostalih sličnih objekata.

Poslovni i stambeni prostor imaju veliki uticaj na kvalitet života, stoga želimo da vam pomognemo pri donošenju odluke. Pripremili smo bogate kolekcije najrazličitijih vrsta parketa i podnih obloga a vi možete birati, vodeći se sopstvenim željama i potrebama.

Toplina doma uz podne obloge Podmastera

Uz naše podne obloge vaš dom ili poslovni prostor će dobiti dozu topline. Nudimo veliki izbor podnih obloga koje mogu biti moderne ili tradicionalne, namenjene urbanim prostorima ili seoskim domovima.

Prepustite se osećanjima i izaberite parket, laminat ili neku drugu podnu oblogu s ukusom.

Prodajni program Podmastera

Prodajni program obuhvata najrazličitije vrste podnih obloga – Tarkett podne obloge, industrijske epoksidne podove, PVC podove, tekstilne podove, linoleum i gumene podove, razne vrste parketa – dvoslojne gotove parkete, troslojne gotove parkete, višeslojne gotove parkete, kao i sve vrste podova za spoljašnje prostore – drveno kompozitne podove i podove od reciklirane gume.

U našem asortimanu možete pronaći najkvalitetnije podne obloge renomiranih svetskih proizvođača, najrazličitijih dimenzija, boja i dezena. Uz odličnu saradnju sa našim dobavljačima garantujemo vrhunski kvalitet i brinemo da su svi naši proizvodi ekološki odgovarajući i tehnološki napredni.

Podmaster Vam pomaže da ulepšate svoj prostor

o nama podmaster

Ukoliko ste u nedoumici kako da ulepšate svoj životni prostor ili poslovni objekat pomoći ćemo vam da odaberete odgovarajuće podne obloge koje će se lako uklopiti u vaš objekat. Kako zapošljavamo osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti, sa sigurnošću tvrdimo da ćemo vam olakšati odabir odgovarajućeg poda i dati stručan savet pri izboru boje i dezena. Bilo da je u pitanju poslovni ili stambeni prostor – svaki je uređen na drugačiji način. Stoga je potrebno uklopiti odgovarajuće boje sa dezenom, a da pri tom ne izostane kvalitet. Napravićemo najbolji spoj koji odgovara vašem karakteru i trenutnom budžetu, bilo da opremate restoran, kafe bar, kuhinju ili kancelariju. Naše podne obloge su izuzetnog kvaliteta, otporne i lake za održavanje, te stoga garantujemo dugostrajnost.

Takođe, ponudićemo Vam korisne savete u pogledu montaže i održavanja, a naši specijalizovani radnici će vam profesionalno i u najkraćem vremenskom roku obaviti usluge montaže najrazličitijih podnih obloga.
Dokaz o tome koliko smo profesionalni se ogleda u saradnji sa mnogobrojnim velikim kompanijama i institucijama, koje su nam poklonile svoje poverenje.

Osim standardnih kolekcija u ponudi uvek imamo i podne obloge na akciji u ograničenim količinama. Naš cilj su zadovoljni klijenti i njihov siguran i udoban korak.

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA