Tarkett parket

Postoje dve vrste parketa – klasični ili stari parket, i višeslojni parket, pri čemu im je osnovna razlika u konstrukciji. Višeslojni parket sastoji se od dva ili tri sloja uzajamno spojena pod uglom od 90 stepeni. Gornji sloj  višeslojnog parketa je napravljen od tvrdog drveta, a ostali slojevi, koji se nalaze ispod gornjeg, takođe su 100% izrađeni od drveta (drvo jelovine, borovine ili smreke, kao i poleđinski furnir od istih drvnih vrsta).

tarkett parket

 

  • Tarkett višeslojni parket je siguran, stabilan i dugotrajan,
  • Tarkett kolekcija obuhvata preko 80 vrsta parketa,
  • Tarkett parket se proizvodi od najkvalitetnijih drvnih vrsta sa svih svetskih kontinenata,
  • Tarkett parket je ishoblovan i izlakiran, pa se ugraduje bez prašine i štetnih isparenja.

Tarkett parket Salsa

Salsa, najraznovrsnija kolekcija parketa, donosi moć prirode u vaš životni i radni prostor. Vrste drveta iz celog sveta, 30 dezena i razni površinski efekti pažljivo su dizajnirani da bi razotkrili čari emocija i male životne tajne.

Tarkett parket Salsa Art

Umetnošću inspirisana Salsa Art  kolekcija parketa kombinuje parket  i najnovija dostignuća u izradi teksture i završne obrade drveta i time omogućava da Vam ponudimo najoriginalniji parket.

Tarkett parket Tango

Tango kolekcija vam donosi najfinije drvene daske iz jednog komada koje se nalaze u prirodi, dizajnirane i oblikovane isključivo za vas. Ukusni detalji ivica i bogata tekstura vodiće vas do zanosnih uzleta mašte, otkrivajući potpuno novo značenje stila.

Tarkett parket Tango Art

Tango Art kolekcija raspolaže jedinstvenim dezenima koji donose upečatljive, tople emocije sa putovanja širom sveta. Koristeći inspiraciju iz prirode stvorili smo umetničke, bogate dezene za našu Tango Art kolekciju.

Tarkett Samba

Samba, most između tradicionalnog i modernog, sa asortimanom najčešćih vrsta drveta i dezena, ne ostavlja prostora za iznenađenja. Prelepi dezeni drveta pokazuju mnoštvo prirodnih linija, kombinujte ih sa trajnošću i obezbedite privlačne enterijere.

 

Odlična saradnja sa Tarkettom je doprinela da postanemo stručnjaci za Tarkett parket, slobodno pozovite Podmaster konsultante kako bismo Vam pomogli u odabiru Tarkett parketa.

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA