Tarkett

Tarkett je vodeći lider u oblasti podnih obloga i u svetu je prisutan više od 120 godina. Inovativna rešenja za podove koje pružamo kupcima prodaju se u više od 100 zemalja širom sveta i predstavljaju kombinaciju iskustva i najnovijih tehnoloških dostignuća.

Tarkett nudi širok asortiman koji u svojoj kolekciji ima podne obloge od vinila, linoleuma, parketa, laminata, gumenih podova. Svojim dizajnom, udobnošću i dugotrajnošću Tarkett podova, unapređuje se kvalitet života u svim oblastima – od zdravstva, obrazovanja, poslovnog ili stambenog prostora. Rešenja ovog proizvođača prilagođena su specifičnim potrebama korisnika.

Tarkett kreativna rešenja

Tarkett-u svojim kreativnim predlozima i idejama doprinosi stvaranju inovativnih rešenja za podove.
Fokus se bazira na upotrebi više obnovljivih i prirodnih materijala. Svi Tarkett podovi čine prostore prijatnim za ljude, čineći ih bezbednijim, efikasnijim i produktivnijim, a u svojim procesima koristite sve više recikliranih materijala. Kontinuirano se ulaže u razvoj talenata i edukaciju zaposlenih.

tarkett

Integrisana Tarkett-ova rešenja za podove predstavljaju deo mnogobrojnih prestižnih arhitektonskih preporuka, a sve to zahvaljujući saradnji sa mnogobrojnim vodećim svetskim arhitektama i stručnjacima u građevinarstvu.

Tarkett podne obloge su namenjene svakom prostoru. Veliki izbor dezena i boja za sve namene. Sa Tarkett podovima uživaćete u svakodnevnom životu, a vaš prostor će odisati smirenošću i toplinom, bilo da je u pitanju poslovni ili stambeni objekat. Ukoliko niste sigurni koju podnu oblogu da izaberete, naši stručnjaci će vam sa zadovoljstvom pomoći prilikom odabira i dati vam odgovarajući savet. Prilikom izbora boje i dezena, vodićemo se isključivo vašim karakterom i načinom života. Na vama je da birate a mi smo tu da vam pružimo stručan savet.

Ako niste sigurni koji materijali se najbolje uklapaju u vaš prostor daćemo vam predlog kako da na najbolji mogući način ulepšate svoj objekat. Ukoliko ste naviknuti na moderan način života i nemate vremena za svakodnevno održavanje prostora, naša preporuka bi bila da se odlučite za svetlije tonove. Ako vam je prioritet estetski momenat tu svakako predlažemo tamnije nijanse podnih obloga koje će dati vašem prostoru notu elegancije. Za one koji žele da preurede postojeći prostor osmislićemo idealno rešenje kako bi se podne obloge uklopile uz sve komade nameštaja i enterijera.

Naš cilj je da uz naše podne obloge uživate u svakom trenutku života, da vaš prostor odiše posebnom atmosferom i da vaš korak bude siguran i udoban. Kvalitet i dugotrajnost Tarkett podnih obloga znači brigu manje za vas. Uživajte u svakom koraku uz Tarkett podne obloge.

Svi Tarkett podovi poseduju i funkcionalne kvalitete kao što su smanjenje buke, anti-slip (neklizajući podovi) i niske emisije isparljivih organskih jedinjenja.

Kolekcija Tarkett proizvoda

U našoj ponudi trenutno možete pronaći sledeće Tarkett proizvode:

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA