Protivklizne PVC podne obloge

Protivklizne PVC podne obloge pružaju protivkliznost u svakodnevnom životu i na poslu u suvim i mokrim uslovima. Preporučuju se za prostore gde postoji rizik od prolivanja tečnosti.

protivklizne PVC podne obloge

Kvarc, aluminijum oksid i silicijum karbid, kombinacija agregata koji protivkliznom podu daju poseban svetlucav efekt prostiru se celom strukturom podne obloge kako bi osigurali njenu protivkliznost tokom njenog celog radnog veka.

Dugotrajnost znači i štednja resursa zahvaljujući retko potrebnom obnavljanju. Funkcionalne i otporne, a po svom kvalitetu i dizajnu zadovoljiavaju i najzahtevnije kupce. Protivklizne PVC podne obloge su izuzetno izdržljive i otporne na habanje. Njihova ekstremna dugotrajnost je daleko iznad proseka ostalih podnih obloga.

Protivklizne PVC obloge u kuhinji

protivklizne PVC podne obloge3

Kuhinja je mesto gde svakodnevo provedemo odredjeni deo svog vremena. Takodje, mesto koje okuplja sve članove jedne porodice i mesto gde okupljamo goste i prijatelje. U moderno i užurbano vreme svakako postoji opasnost od klizanja i zbog toga je preporučljivo na vreme sprečiti moguću nezgodu. Protivklizne PVC podne obloge sprečavaju klizanje, lake su i jednostavne za održavanje. Naša kolekcija obiluje mnoštvom boja i dezena najrazličitijih dimenzija. Ulepšajte svoju kuhinju i osećajte se bezbednije sa protivkliznim PVC podnim oblogama.

Protivklizne PVC podne obloge u dečijim vrtićima

protivklizne PVC podne obloge1

Dečiji vrtići su ustanove u kojoj deca svakodnevno kroz učenje, druženje i igru upoznaju sebe i svet oko sebe, zato je izuzetno važno da prostor u kome borave bude siguran. Protivklizne PVC podne obloge su odličan odabir jer pružaju i obezbedjuju siguran korak za sve mališane.

Protivklizne PVC podne obloge ispred ulaza u objekte

protivklizne PVC podne obloge4

Protivklizne PVC podne obloge su idealno rešenje za sve velike i male kompanije, privatne i poslovne objekte. Obezbedjuju protivkliznost, te su odličan izbor za oblaganje oko ulaza stambenih i poslovnih prostora. Najčešće se primenjuju na glavnim ulazima u megamarkete, zdravstvene institucije, pošte i druge objekte gde postoji rizik od klizanja.

Protivklizne PVC podne obloge za bazene

protivklizne PVC podne obloge2

Kako biste izbegli moguće neprijatne situacije veoma je važno da na pravi način obezbedite područje oko bazena. Protivklizne PVC podne obloge će vam pružiti siguran korak i na taj način sprečiti rizik od proklizavanja koji se veoma često javlja u ovakvim situacijama.

Prednosti protivkliznih PVC podnih obloga

  • protivkliznost R10 do R12,
  • izdržljivost,
  • otpornost na hemikalije,
  • higijenska zaštita,
  • antistatičan,
  • poseduje atest za negorivost,
  • prostori ugradnje: ulazni prostori javnih objekata, svlačionice, prostori oko bazena, kuhinje i ostali prostori gdje postoji rizik od prolivanja tečnosti.

 

PVC podovi | Dizajnirane PVC podne obloge | Elektroprovodne PVC podne obloge | Antistatik PVC podne obloge | Protivklizne PVC podne obloge

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA