Podovi od reciklirane gume

Podovi od reciklirane gume – Zaštita od udaraca za dečija igrališta i višenamenske sportske sadržaje.

Zaštitne ploče od reciklirane gume pružaju udobnost, zaštitu i najveći stepen sigurnosti na dečijim igralištima, školskim igralištima, predskolskim ustanovama, rehabilitacionim i rekreacionim centrima.

podovi od reciklirane gume

Proizvode se u različitim debljinama i zadovoljavaju široku absorpciju udaraca sa bilo koje visine.
Podovi od reciklirane gume mogu da pretvore svaku vrstu poda u novu atraktivnu i visokofunkcionalnu površinu. Podmaster Group može na ekonomičan način reparirati, promeniti boju, obnoviti površinu ili izvršiti njeno ponovno oblaganje bilo kog prostora ovom višenamenskom podnom oblogom.

Podovi od reciklirane gume su proizvodi koji obezbeđuju potrebne funkcionalne karakteristike, garantuju stabilnost boje i veoma ih je lako i jednostavno održavati.

Podovi od reciklirane gume svoju primenu pronalaze u raznim granama industrije a najčešće se upotrebljavaju prilikom oblaganja novootvorenih ili postojećih sportskih objekata – sportske hale, gimnastičke sale, školske fiskulturne sale, kao i višenamenske sale.

Ovi podovi su odlično rešenje za postavljanje oko dečijih rekvizita za igru, poput ljuljaški i tobogana,
jer sprečavaju povrede. U našoj bogatoj kolekciji je jednostavno pronaći odgovarajuće podove od reciklirane gume koji će odgovoriti svim vašim potrebame. Izuzetno su čvrsti, otporni i dugotrajni. Laki su i jednostavni za ugradnju, kao i za održavanje.

Podovi od reciklirane gume kao zaštita od udaraca

Ovi podovi su ispitani i atestirani u skladu sa standardom EN 1177:2008, koji je danas važeći standard u EU. Na osnovu njega procenjuju se performanse amortizacije udara postupkom zasnovanim na kriterijumu povrede glave (HIC test). Ovim postupkom se, merenjem višekratnog smanjenja brzine, procenjuje udar od pada.

Podovi od reciklirane gume pružaju maksimalnu bezbednost, dug vek trajanja i visok nivo zaštite. Mogu se postavljati oko bilo kog dela opreme za igranje, kao što su dečija igrališta, igraonice i rodjendaonice. Širok spektar boja omogućava da se ovi podovi vrlo lako i jednostavno uklope u svaki prostor i objekat.

  • ekološki prihvatljiv proizvodni proces,
  • proizvodi se od visokokvalitetnog gumenog granulata,
  • pružaju maksimalnu sigurnost i obezbeđuju dugotrajnost,
  • jednostavno i brzo postavljanje,
  • izvrsna otpornost na vremenske uslove.


Podovi za spoljašnje prostore
 | Drveno-kompozitni podovi | Podovi od reciklirane gume

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA