Podovi za ordinacije

Podovi za ordinacije su izuzetno važni prilikom opremanja ovakvih objekata kako bi se pacijentima i zaposlenima omogućio što prijatniji boravak. Zavisno o zahtevu ordinacije, u našoj bogatoj kolekciji možete pronaći odgovarajući pod za vašu ordinaciju.

podovi za ordinacije

Kako su ordinacije mesta u kojima se primarno pruža medicinska zaštita i potpuna nega različitim licima, neophodno je da one prvenstveno budu prijatne, sigurne i udobne.

Podovi su deo enterijera koji se ne menja često, te je stoga veoma važno odabrati odgovarajuće podove koji su izrađeni od viskokokvalitetnih materijala i koji će svojim kvalitetom i dugotrajnošću obezbediti dug vek, a ujedno i uštedu vaših resursa.

Nije dovoljno da posedujete samo najsavremeniju medicinsku tehniku i aparate kako bi vaši pacijenti bili zadovoljni vašim uslugama. Pored stručnog i ljubaznog osoblja neophodno je da vaša ordinacija odiše čistoćom. To će dodatno uticati da zadobijete poverenje svih lica koja su se opredelila za dolazak u vašu ordinaciju.

Pored brojnih specifičnosti i karakteristika podovi za ordinacije treba da budu laki i jednostavni za održavanje. Glatki podovi, svetlijih boja su idealno rešenje prilikom oblaganja ovakvih prostorija. Pored toga što imaju opuštajući efekat, ovakvi podovi unose u prostorije osećaj svežine i čistoće, te stvaraju prijatniju i lepšu atmosferu.

Takođe, podovi za ovu namenu moraju biti protivklizni kako bi se zaštitili pacijenti, kao i zaposlena lica od mogućih nezgoda. Skupoceni i sofisticirani aparati i ostala medicinaska tehnika, koja se koristi u ordinacijama, zahteva visok nivo zaštite. U našoj bogatoj ponudi možete pronaći podove za ordinacije koji će pružiti maksimalnu zaštitu za svu vašu opremu i tehniku, koji pored svojih estetskih prednosti imaju atest o negorivosti, kao i visok nivo elektroprovodljivosti.

Opremite svoju ordinaciju vrhunskim podovima koji će odgovoriti svim zahtevima korisnika, a vašim pacijentima stvorite prijatan i siguran boravak. Naša kolekcija obiluje velikim izborom boja, dezena, kao i najrazličitijim dimenzijama koje će se lako uklopiti u svaku vašu prostoriju.

Podovi za ordinacije zavisno o nameni prostora, više pogledajte na:

  • Anntistatik PVC
  • Elektroprovodljivi PVC
  • Guma
  • Flotex

 

Podovi za bolnice | Podovi za domove zdravlja | Podovi za labaratorije | Podovi za zubarske ambulante |
Podovi za ordinacije | Podovi za operacione sale

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA