Podovi za domove zdravlja

Podovi za domove zdravlja moraju biti izuzetno otporni, prvenstveno zbog velikog broja korisnika koji svakodnevno posećuju ovakve zdravstevene ustanove.

podovi za domove zdravlja

Kako je dom zdravlja zdravstvena ustanova u kojoj se sprovode mere primarne zdravstvene zaštite i to prioritetno preventivne mere, a obezbeđuju se uslovi za zdravstvenu zaštitu porodice kao i celine, te iz tog razloga uslovi u ovakvim ustanovama moraju da odgovore visokokvalitetnom zahtevu svih lica, kako zaposlenih, tako i zahtevima pacijenata.

Higijena u domovima zdravlja je primarni činilac, stoga je neophodno da se stvore adekvatni uslovi kako bi se održao visok nivo čistoće koje zahtevaju ovakve ustanove. Podovi u domovima zdravlja su u stalnom dodiru sa obućom i konstantno su izloženi nečistoćama i prljavštini.

Prostorije, odnosno čekaonice u ovakvim ustanovama su površine koje su najizloženije, te ih je potrebno obložiti podovima koji su pre svega veoma otporni na habanje. Takođe, podovi u domovima zdravlja moraju biti protivklizni, kako bi se sprečile i izbegle moguće nezgode, kako po suvim tako i po vlažnim uslovima. Glatki podovi za oblaganje ovakvih površina su idealno rešenje jer su laki i jednostavni prilikom svakodnevnog čišćenja i održavanja koje je neophodno kada su ovakve prostorije u pitanju.

Za oblaganje površina u domovima zdravlja najbolje je odlučiti se i odabrati svetlije boje i nijanse, koje pored opuštajućeg efekta unose u prostorije osećaj svežine i čistoće, kako bi se stvorila što lepša i prijatnija atmosfera, kako za pacijente, tako i za zaposlene u ustanovi.

Pored brojnih specifičnosti i karakteristika, podovi za domove zdravlja moraju biti visokokvalitetni i izrađeni od vrhunskih materijala, koji će obezbediti dug vek trajanja. U našoj bogatoj kolekciji možete pronaći odgovarajuće podove za domove zdravlja koji odgovaraju svim svetskim standardima. Širok spektar najrazličitijih boja, dezena i dimenzija koje će se lako i jednostavno uklopiti u enterijer, a da pritom ne izostanu kvalitet i dugotrajnost.

Podovi za domove zdravlja zavisno o nameni prostora, više pogledajte na:

  • Anntistatik PVC
  • Elektroprovodljivi PVC
  • Guma
  • Flotex

 

Podovi za bolnice | Podovi za domove zdravlja | Podovi za labaratorije | Podovi za zubarske ambulante |
Podovi za ordinacije | Podovi za operacione sale

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA