Podovi za zdravstvene ustanove

Podovi za zdravstvene ustanove moraju da ispune brojne zahteve, kao i zahteve svih lica – od dece do starih, preko medicinskog i pomoćnog osoblja, do posetilaca. Kako bi se proces lečenja učinio udobnijim i prijatnijim, od izuzetne je važnosti da zdravstvene ustanove poseduju adekvatan pod, koji je prvenstveno lak i jednostavan za održavanje.

podovi za zdravstvene ustanove

Pored higijenskih prednosti, podovi za zdravstvene ustanove moraju biti i antistatični, kako bi se zaštitila sofisticirana i vredna oprema i aparati koji su osetljivi. Kako su ovi podovi izloženi konstantnim dodirom sa nečistoćama, prljavštinom i različitim supstancama, te stoga zahtevaju stalno čišćenje i održavanje moraju biti i veoma otporni i dugotrajni kako bi se što duže zadržao prvobitni izgled.

U našoj bogatoj kolekciji ćete pronaći odgovarajuće podove za sve zdravstvene ustanove, od podova za bolnice, domove zdravlja, laboratorije, zubarske ambulante, ordinacije, kao i podove za operacione sale. Široka paleta obiluje mnoštvom najrazličitijih boja i dimenzija koje će se vrlo lako i jednostavno uklopiti u svaki prostor.

Zdravstevene ustanove zbog posebne prirode delatnosti moraju da poseduje podove koji su pre svega udobni, mirnih boja, laki i jednostavni za održavanje, kao i da odgovaraju zahtevima posla. Takodje, podovi za zdravstevene ustanove moraju da budu protivklizni kako bi se zaštitili i obezbedili pacijenti i osoblje i kako bi se sprečile i izbegle moguće neprijatne situacije.

Pored brojnih karakteristika i specificnosti, podovi za ovu namenu moraju da budu izradjeni od najkvalitetnijih materijala tako da odgovore na sve uslove i zahteve korisnika. Podovi za zdravstvene ustanove zahtevaju svakodnevno čišćenje i održavanje, te stoga imaju visok nivo otpornosti na vodu i najrazličitije hemikalije i supstance. Takodje je neophodno da poseduju atest o negorivosti, te da ujedno ispunjavaju sve standarde.

Podmaster kolekcija podova za zdravstvene ustanove obezbediće vašim pacijentima, zaposlenima, kao i vama osećaj sigurnosti, udobnosti i pozitivnosti, što će dodatno uticati i na prijatnu radnu atmosferu.

Podovi za zdravstvene ustanove kao što su:

 

  • Podovi za bolnice
  • Podovi za domove zdravlja
  • Podovi za labaratorije
  • Podovi za zubarske ambulante
  • Podovi za ordinacije
  • Podovi za operacione sale

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA