Podovi za restorane

Podovi za restorane uz osnovne zahteve kvaliteta moraju zajedno sa ostalim elementima prostora gostima pružiti prijatan ambijent.

podovi za restorane

Restoran je ustanova koja poslužuje gotovu hranu i piće po narudžbi, te nudi uslove za konzumiranje istog. Zato je izuzetno važno da taj prostor odiše besprekornim izgledom kako bi se stvorili idealni uslovi za opuštanje.

Sve više vlasnika restorana odlučuje se za individualan pristup uređenju pritom pazeći na svaki element enterijera. Jedan od bitnih elemenata je izbor kvalitetnog i dekorativnog poda.

Podmaster u svojoj ponudi podova za restorane ima veliki izbor dizajniranih podnih obloga koje svojim izgledom imitiraju tradicionalne materijale. Prednosti ovih materijala su lako i brzo postavljanje, jednostavno održavanje i dug vek trajanja.

Moderan i atraktivan dizajn podova za restorane i ovu vrstu namene pruža različite mogućnosti. Široka paleta boja i dezena, kao i najrazličitijih dimenzija doprineće stvaranju lepe atmosfere.

Pored brojnih specifičnosti i karakteristika podovi za restorane nemaju samo dekorativnu funkciju, već obezbedjuju komfor i udobnost, što će svakako učiniti da vaš restoran poseduje jedinstven izgled.
Takođe, podovi za restorane moraju da poseduju atest o negorivosti.

Protivkliznost je još jedan bitan faktor prilikom odabira podova za restorane, jer ovakvi podovi pružaju pre svega siguran korak, kako za sve goste, tako i za osoblje koje je zaposleno u restoranu. Time se izbegavaju i sprečavaju moguće neprijatne situacije koje mogu biti česte u ovakvim objektima, jer dolazi do prolivanja tečnosti i hrane.

Podovi za restorane, odnosno podovi koji se koriste za oblaganje kuhinjskih prostorija u restoranima su PVC podovi koji zadovoljavaju sve standarde za ovakve namene . Vrlo se lako i jednostavno čiste i održavaju, veoma su otporni na habanje i sprečavaju klizanje.

Na njima se bakterije ne zadržavaju, a prljavština i nečistoće se lako uklanjaju pa su zato ovi podovi izuzetno higijenski. PVC podovi se mogu čistiti i mašinom koja vodom pere pod, a jednom godišnje se koristi premaz koji vrši zaštitu i sprečava klizavost, a pod dobija i na sjaju.

Podovi za restorane zavisno o nameni prostora

  • Anntistatik PVC
  • Dizajnirani PVC
  • Axminster
  • Wilton
  • Taftani
  • Flotex

Podovi za HoReCa | Podovi za hotele | Podovi za restorane | Podovi za kafiće

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA