Podovi za kafiće

Podovi za kafiće, pored brojnih specifičnosti i karakteristika moraju da zadovolje visoke standarde koji su neophodni prilikom opremanja ovakvih objekata.

podovi za kafiće

Kafić je uobičajeni naziv za café bar, ugostiteljski lokal namenjen posluživanju prvenstveno kafe, ali i drugih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka.

U kafićima ljudi mogu komunicirati, čitati i pisati, zabavljati se, bilo samostalno ili u manjim grupama. Vrlo često se koriste kao sastajališta, kako poslovno tako i privatno, te stoga ovakva vrsta objekta zahteva adekvatne uslove kako bi se stvorio prijatan i opuštajući ambijent.

Sve više vlasnika kafića odlučuje se za individualan pristup uređenju pritom pazeći na svaki element enterijera. Jedan od bitnih elemenata je izbor kvalitetnog i dekorativnog poda.

Podovi za kafiće su veoma izloženi svakodnevnom opterećenju, stoga je potrebno izabrati podove koji su izuzetno čvrsti i otporni na razne oblike upotrebe. Pored toga, podovi za kafiće moraju da poseduju protivkliznost, jer često dolazi do prolivanja tečnosti. Kako bi se sprečilo i izbeglo izazivanje mogućih neprijatnosti veoma je značajno da poseduju i ovaj element.

Podovi za kafiće su u stalnom dodiru sa nečistoćama i prljavštinom, te stoga zahtevaju konstantno čišćenje i održavanje, tako da moraju biti i veoma otporni na vodu, kako bi se što duže zadržao prvobitni izgled.

Pored mnogobrojnih elemenata, podovi koji se upotrebljavaju za oblaganje ovakvih objekata moraju takođe da poseduju i atest o negorivosti, te da ujedno ispunjavaju visoke standarde koji su neophodni prilikom opremanja ovakvih prostorija.

Podmaster u svojoj ponudi podova za kafiće ima velik izbor dizajniranih podnih obloga koje svojim izgledom imitiraju tradicionalne materijale. Prednosti ovih materijala su lako i brzo postavljanje, jednostavno održavanje i dug vek trajanja.

Podovi iz ove kolekcije su izrađeni od vrhunskih materijala, veoma su otporni na habanje i dugotrajni su, te su stoga idealni za oblaganje ovakvih površina.

Moderan i atraktivan dizajn podova za kafiće doprineće stvaranju potpuno nove atmosfere. Pored svih svojih funkcija, ove podne obloge zadovoljavaju i najzahtevnije korisnike.

Podovi za kafiće zavisno o nameni prostora

  • Anntistatik PVC
  • Dizajnirani PVC
  • Axminster
  • Wilton
  • Taftani
  • Flotex

 

Podovi za HoReCa | Podovi za hotele | Podovi za restorane | Podovi za kafiće

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA