Podovi za hotele

Podovi za hotele imaju potrebu za visokokvalitetnim podovima koji će pored brojnih zahteva ispunjavati i sve standarde koji su obavezni kada je ova vrsta namene u pitanju.

podovi za hotele

Hotel je ustanova namenjena pružanju usluga najčešće kratkotrajnog smeštaja i ishrane svojim gostima, korisnicima usluge.

Hoteli, zavisno o željama i potrebama gostiju, pružaju delimičnu ili potpunu uslugu koja obuhvata spavanje, ishranu, zabavu i sve ostalo prilagođeno potrebama gostiju.

Hotelske sobe su zavisno o kategoriji hotela opremljene prema potrebama svojih gostiju, a sve u cilju kako bi se stvorili što idealniji uslovi za odmor i boravak. Stoga je veoma značajno da se povede posebna briga prilikom opremanja enterijera, gde svakako spadaju i podovi za hotele.

Podovi za hotele prvenstveno moraju da budu udobni i topli, kako bi se omogućio prijatan ambijent.
Pored brojnih karakteristika i specifičnosti, podovi za hotele moraju takođe da poseduju i atest o negorivosti, te da ujedno ispunjavaju sve standarde koji su neophodni prilikom opremanja ovakvih objekata.

Podovi za hotele se pre svega odlikuju estetskim vrednostima jer nastoje da ukrase svaki enterijer, bilo da se nalaze kao samostalna podna obloga ili u kombinaciji sa drugim podovima.

Vrlo su praktični za održavanje, deluju kao zvučna i toplotna izolacija, podnose habanje i poseduju antibakterijska i antialergijska svojstva. Kombinacijom boja i dezena unećete svežinu i sigurnost u vaš prostor.

Podovi za hotele su izrađeni od visokokvalitetnih materijala. Garantuju dug vek što se ujedno pozitivno odražava i na celokupni budžet, jer ne zahteva često menjanja podova.

Široka lepeza obiluje mnoštvom boja, dezena i najrazličitijih dimenzija koje će se lako uklopiti u svaku prostoriju vašeg hotela.

Zavisno o vašim zahtevima i željama, u mogućnosti smo da vam ponudimo savršenu podnu oblogu bilo da se radi o ekskluzivnom ili manjem porodičnom hotelu.

S našim podovima možete stvoriti moderan, prepoznatljiv i jedinstven prostor u kome će svi vaši gosti uživati u savršenom odmoru.

Podovi za hotele zavisno o nameni prostora

  • Dizajnirani PVC
  • Axminster
  • Wilton
  • Taftani
  • Flotex

 

Podovi za HoReCa | Podovi za hotele | Podovi za restorane | Podovi za kafiće

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA