Podovi za ugostiteljske objekte

Podovi za ugostiteljske objekte moraju odgovoriti na mnogobrojne zahteve korisnika. Kako se u ovakvim objektima služi hrana i piće, podovi moraju pored lepote izgleda odisati i besprekornošću.

podovi za ugostiteljske objekte

Ugostiteljstvo je uslužna privredna delatnost čija je osnovna misija dugoročno zadovoljenje društvenih potreba za smeštajem, ishranom i pićem, uz primene posebne tehnike hotelskog i restoranskog poslovanja.

Primarni cilj ugostiteljstva je sadržan u uspostavljanju harmonizacije svih odnosa na relaciji između ugostiteljskih preduzeća (objekata) i korisnika ugostiteljskih usluga.

Korisnicu su danas izuzetno probirljivi i zahtevni kada je izbor ugostiteljskog objekta u pitanju. Zato je potrebno pružiti im ambijent kako bi se osećali kao kod kuce.

Podovi za ugostiteljske objekte u velikoj meri mogu doprineti u stvaranju udobnog i toplog ambijenta u kome će se ljudi osećati prijatno.

Podovi koji kombinuju funkcionalnost s toplinom, prijatnošću i lepotom izgleda u velikoj meri mogu doprineti stvaranju lepog okruženja.

Danas postoji velika ponuda podova koji su adekvatni za ugradnju u ugostiteljske objekte, kao što su heterogeni i homogeni vinil, laminat i prirodni linoleum koji predstavljaju odlično rešenje za objekte ove namene.

Širok spektar boja i modernih dezena vinila, laminata i linoleuma i mogućnost kombinovanja omogućavaju vizuelno odvajanje odredjenih oblasti i prostorija, kao i stvaranje željenih vizuelnih efekata.

Akustična svojstva koja podovi za ugostiteljske objekte pružaju, čine ove objekte bešumnim. Zahvaljujući dugotrajnim i praktičnim površinama laminata, vinila i linoleuma koje su jednostavne i lake za održavanje, vaši gosti će uvek imati pravu dobrodošlicu.

Podovi za ugostiteljske objekte su pored brojnih karakteristika i specifičnosti takodje i higijenski, te su stoga veoma praktični za čišćenje i održavanje. Poseduju antikliznost i na taj način pružaju bezbedno i opuštajuće okruženje potrebno vašim gostima.

Podmaster u svojoj bogatoj kolekciji nudi podove koji su izradjeni od visokokvalitetnih materijala. Svojim kvalitetom i dugotrajnošću obezbediće da svaki ugostiteljski objekat obložen našim podnim oblogama odiše elegancijom i prefinjenim stilom.

Podovi za ugostiteljske objekte su veoma laki i jednostavni za ugradnju u svaki prostor.

Podovi za ugostiteljske objekte zavisno o vrsti namene

 

  • Podovi za hotele
  • Podovi za restorane
  • Podovi za kafiće

 

Podovi za HoReCa | Podovi za hotele | Podovi za restorane | Podovi za kafiće

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA