Podovi za domove za starije i nemoćne

Podovi za domove za starije i nemoćne osobe moraju odgovoriti na mnogobrojne zahteve svih lica koja u takvim ustanovama borave.

podovi za domove za starije i nemoćne

Ovakve ustanove namenski se prave i opremaju kako bi odgovorili na potrebe starih osoba. Domovi za starija lica nisu samo mesta gde starije osobe borave, odnosno spavaju, jedu i dobijaju terapiju. Korisnicima domova, ova mesta pružaju i druge mogućnosti, kao sto su upoznavanje, rekreiranje i druženje sa drugim ljudima.

Domovi za starija i nemoćna lica brinu o svojim korisnicima tako da im pruže što kvalitetniji i prijatniji boravak. Zdravlje korisnika domova za strara lica je primarni cilj. Domovi za stara lica vode brigu i o tome da hrana i nivo higijene budu na maksimalnom nivou.

Tako ovi domovi moraju pre svega biti udobni, prijatni i topli prostori. Jedan od bitnih elemenata za ostvarivanje tog cilja je kvalitetna podna obloga. U našem prodajnom programu možete pronaći veliki izbor podova za domove za starije i nemoćne.

Pored higijenskih zahteva, podovi za domove za starije I nemoćne moraju biti i antistatični, kako bi se zaštitila sofisticirana i vredna oprema koja se upotrebljava u ovim ustanovama. Kako su ovi podovi izloženi konstantnim dodirom sa nečistoćama, prljavštinom, te stoga zahtevaju stalno čišćenje i održavanje moraju biti i veoma otporni i dugotrajni kako bi se što duže zadržao prvobitni izgled.

Domovi za starije i nemoćne kao ustanove posebne prirode delatnosti moraju da poseduje podne obloge koje su pre svega udobne, mirnih boja, lake i jednostavne za održavanje. Takodje, podovi za domove za starije i nemoćne moraju da budu protivklizni kako bi se zaštitili i obezbedili svi korisnici, kao i osoblje i kako bi se sprečile i izbegle moguće neprijatne situacije.

Pored brojnih karakteristika i specifičnosti, podovi za domove za starije i nemoćne moraju da budu izradjeni od najkvalitetnijih materijala tako da odgovore na sve uslove i zahteve korisnika.

Podovi za domove za starije i nemoćne zavisno o nameni prostora

  • Anntistatik PVC
  • Dizajnirani PVC
  • Protivklizni PVC
  • Guma
  • Flotex

 

Podovi za stambene objekte | Podovi za apartmane, stanove i kuće | Podovi za domove za starije i nemoćne

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA