Podovi za apartmane, stanove i kuće

Podovi za apartmane, stanove i kuće pored vizuelne dopadljivosti moraju biti funkcionalni I odgovoriti na brojne zahtve korisnika.

podovi za apartmane, stanove i kuće

Ako razmišljate da opremite apartman, stan ili kuću, ili samo želite da ih restaurirate neophodno je da krenete od poda.

Kako su prostorije u apartmanima, stanovima i kućama prostorije u kojima se provodi veći deo dana one moraju pre svega biti prijatne za boravak, kako vama tako i vašoj porodici. Stvaranje udobne, prijatne i opuštajuće atmosfere svakako će uticati i na kvalitet vašeg života.

Podovi su deo enterijera koji je najviše izložen opterećenju, te je stoga prilikom opremanja stambenih objekata neophodno odabrati odgovarajuću podnu oblogu koja pored svih svojih karakteristika i specifičnosti mora pre svega biti veoma otporna i čvrsta i izradjena od visokokvalitetnih materijala.

Podovi za apartmane, stanove i kuće iz naše bogate kolekcije su podovi koji su prvenstveno dizajnirani za najsavremenije stilove života. Naša kolekcija vam nudi pravu ravnotežu izmedju stila i mode. Stoga su svi naši podovi postali sinonim za kvalitet proizvoda, koji pored lepote izgleda i osnovne funkcionalnosti zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih kupaca.

Podmaster kolekciju podova za apartmane, stanove i kuće čine podovi koji su postojani, laki i jednostavni za održavanje i mogu se koristiti u raznim okruženjima – kuhinji, kupatilu, dečijoj sobi, kao i u prostoriji za pranje veša.

Osim izbora kvalitetnog poda koji treba da zadovolji zahteve prostorija u kojima se postavlja, veoma je važna i pravilna ugradnja podnih obloga. Pravilna ugradnja obezbediće dugogodišnje uživanje u kvalitetu kupljenih proizvoda, kao i sigurnost u njihovom korišćenju.

U Podmaster bogatoj kolekciji možete pronaći sve vrste podova za opremanje stambenih prostora. Veliki izbor podova iz ove kolekcije pruža mogućnost lakog kombinovanja sa ostalim delovima enterijera koji su pogodni za ugradnju u sve prostorije vašeg apartmana, stana ili kuće.

Asortiman koji obiluje širokom lepezom najrazličitijih boja, dezena i uzoraka, od tradicionalnih do ultramodernih koji će vašem stambenom prostoru dati sasvim novu dimenziju, kao i prijatan izgled.

Podovi za apartmane, stanove i kuće zavisno o nameni prostora

  • Dizajnirani PVC
  • Axminster
  • Wilton
  • Taftani
  • Flotex
  • Parket
  • Laminat

 

Podovi za stambene objekte | Podovi za apartmane, stanove i kuće | Podovi za domove za starije i nemoćne

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA