Podovi za teretane

Podovi za teretane moraju da odgovore na brojne zahteve korisnika. Kako se u teretanama primarno radi na lepoti fizičkog izgleda veoma je bitno da se obezbede adekvatni uslovi za vežbanje, kao i da se stvori prijatna i opuštajuća atmosfera.

podovi za teretane

Pri opremanju teretane potrebno je odabrati adekvatnu sportsku podnu oblogu koja smanjuje mogućnost povreda i koja svojim izgledom čini prostor za vežbanje prijatnim.

Da li za treninge ili uživanje, ljudima je potrebno odgovarajuće okruženje koje će stimulisati na rad i pomoći u opuštanju.

Podovi za teretane su podne obloge koje kombinuju funkcionalnost sa toplinom, prijatnošću i lepim izgledom, te u velikoj meri mogu doprineti stvaranju ovog okruženja.

Podovi za teretane pružiće bezbedno, prijatno i opuštajuće okruženje potrebno vašim klijentima, dok ce širok spektar boja i dezena obogatiti vaš brend stvarajući dobro raspoloženje i jedinstven stil.

Podovi za teretane ublažavaju vibracije i zvukove, veoma su elastični a ujedno imaju i težinu i veoma su otporni na udarce.

Podovi za teretane su veoma izloženi opterećenju, stoga je potrebno izabrati podove koji su izuzetno čvrsti, oporni na habanje, kao i na razne oblike upotrebe.

Pored toga, podne obloge koje se upotrebljavaju prilikom opremanja teretane moraju takodje da poseduju i protivkliznost, kako bi se sprečilo i izbeglo izazivanje mogućih povreda.

Svrha podova za teretane je prvenstveno da obezbedi čistu površinu koja je dovoljno jaka da izdrži nametnuta opterećenja koja se javljaju tokom samog treninga, kao što su suočavanje sa raznim sportskim spravama i tegovima, kao i drugim sportskim rekvizitima koje se koriste u teretani, te iz tog razloga podovi u teretanama moraju biti izuzetno otporni na habanje.

Podovi u teretanama su u stalnom kontaktu sa obućom, te su stoga izloženi nečistoćama i prljvaštini. Zato je od izuzetne važnosti da podovi u teretanama budu laki i jednostavni za održavanje, kako bi se održao visok nivo čistoće i kako bi se stekli prijatni uslovi za treniranje.

Podovi za teretane zavisno o nameni prostora

  • Anntistatik PVC
  • Guma
  • Flotex

 

Podovi za sportske dvorane | Podovi za sportske terene | Podovi za fitnes centre | Podovi za teretane

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA