Podovi za sportske dvorane

Podovi za sportske dvorane moraju biti veoma otporni na habanje i svojim kavalitetom odgovoriti na sve zahteve svojih korisnika.

podovi za sportske dvorane

Sportske dvorane su višenamenske prostorije koje pored svih svojih osnovnih specifičnosti i karakteristika moraju da zadovolje visoke standarde kako bi se obezbedili adekvatni uslovi, kako za same sportiste koji u njima treniraju, tako i za sve posetioce.

Kako je pod mesto gde se sve dešava u sportskoj dvorani neophodno je odabrati onaj koji će odgovoriti na različite uslove igre, bez obzira na to da li je u pitanju igra s loptom ili gimnastika – ili je reč o nekom potpuno drugačijem događaju kao što je koncert ili neka druga manifestacija. Stoga je pod uzuzetno bitan za svaku aktivnost u sportskoj dvorani.

Karakteristike podnih obloga, njihova funkcionalnost, izdržljivost, izgled, kao i bezbednost sportiste su najvažniji faktori prilikom opremanja sportske dvorane. Stoga kvalitetni podovi za sportske dvorane ne podrazumevaju samo trajnost, minimum oštećenja i lako održavanje, već i uspešnost, izdržljivost, zdravlje i koncentraciju svakog sportiste.

Kako su podovi deo enterijera koji se ne menja često neophodno je prilikom opremanja ovakvih prostorija posvetiti veliku pažnju kada je odabir podnih obloga u pitanju.

Stoga je veoma važno da podovi za sportske dvorane budu izradjeni od vrhunskih materijala, koji će obezbediti dug vek trajanja, a samim tim i obezbediti uštedu vaših resursa.

Podovi za sportske dvorane takodje moraju biti protivklizni, kako bi se sprečile i izbegle neprijatne situacije prilikom samog treninga. Na taj način će se sportisti obezbediti i zaštititi od neželjenih povreda koje mogu biti vrlo česte u ovakvim situacijama.

Kako su podovi za sportske dvorane veoma izloženi nečistoćama i prljavštini, te ih je neophodno svakodnevno čistiti, iz tog razloga moraju biti laki i jednostavni za održavanje.

Podmaster u svojoj bogatoj ponudi ima podove za sportske dvorane koji su pre svega ekonomični, visokokvalitetni, poseduju visok nivo apsorpcije udaraca, dobrog odskoka lopte i jednostavno se ugrađuje.

Izaberite odgovarajuću podnu oblogu iz naše kolekcije zavisno o vrsti sporta i ostvarite vrhunske sportske rezultate.

Podovi za sportske dvorane zavisno o vrsti namene

 

Podovi za sportske dvorane | Podovi za sportske terene | Podovi za fitnes centre | Podovi za teretane

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA