Podovi za fitness centre

Podovi za fitness centre pored vizuelne dopadljivosti moraju posedovati visok nivo otpornosti na različita opterećenja koja se javljaju prilikom vežbanja.

podovi za fitness centre

Pri opremanju fitness centra potrebno je odabrati vrhunsku sportsku podnu oblogu koja smanjuje mogućnost povreda i svojim izgledom čini prostor za vežbu prijatnim.

Podovi za fitness centre moraju biti veoma bezbedni, u skladu sa svetskim standardima, kao i da zadovoljavaju estetske kriterijume, da budu funkcionalni i jednostavni za održavanje.
Pored svih svojih tipičnih karakteristika, podovi za fitness centre moraju da budu izradjeni od visokokvalitetnih materijala, izuzetno čvrstih i otpornih na habanje.

Podovi za fitness centre su napravljeni po visokim standardima, te su stoga veoma izdržljivi i dugotrajni. Zbog svog visokog kvatilteta garantuju dug vek i ne zahtevaju čestu obnovu, što se dodatno odražava i na uštedu vašeg budzeta.

Veoma su elastični, ali dovoljno čvrsti i na njima ne dolazi do povredjivanja usled vežbanja. Podmaster kolekciju podova za fitness centre pored osnovnih funkcija i karaktersitika odlikuje elastičnost i sposobnost apsorpcije prilikom udaraca. Stoga se njihovom ugradnjom stvara sigurno okruženje, kao i idealni uslovi za vežbanje. Takodje, podovi za fitness centre su vodopropusni, UV stabilni i proizvode se u raznim bojama, sto garantuje lakoću prilikom uklapanja u svaki prostor.

Podovi za fitness centre takodje moraju biti protivklizni, kako bi se sprečile i izbegle neprijatne situacije tokom samog vežbanja. Na taj način stvorićete bezbedne uslove za sve vaše klijente i smanjićete rizik od mogućih povreda koje mogu biti vrlo česte u ovakvim situacijama.

Kako su podovi za fitness centre u stalnom kontaktu sa obućom veoma su izloženi nečistoćama i prljavštini, te ih je neophodno svakodnevno čistiti, iz tog razloga moraju biti izuzetno laki i jednostavni za održavanje.

Poseduju jedinstveni sistem antibakterijske zaštite, koja sprečava razmnožavanje bakterija i gljivica. Podovi za finess centre se lako i jednostavno čiste i održavaju i ne upijaju vodu i znoj.

Podovi za fitness centre zavisno o nameni prostora

  • Anntistatik PVC
  • Guma
  • Flotex

 

Podovi za sportske dvorane | Podovi za sportske terene | Podovi za fitnes centre | Podovi za teretane

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA