Podovi za sportske objekte

Podovi za sportske objekte moraju da budu izradjeni od visokokvalitetnih i veoma otpornih materijala.

podovi za sportske objekte

Zahtevi vrhunskog sporta su sve veći, kako oni koji se postavljaju pred sportiste, kada je reč o visokom kvalitetu igre i sve boljim rezultatima, tako i kada je u pitanju kvalitet sportske opreme i sportskog poda. Kako bi se ostvarili vrhunski rezultati, neophodno je imati odgovarajući prostor u kome se sport igra, kao i odgovarajući sportski pod.

Podovi za sportske objekte pre svega treba da odgovore svim zahtevima sporta koji će se igrati u tom prostoru.

Stoga je potrebno da znate za koje sportove ćete koristiti sportsku salu. Da li je to košarka ili odbojka ili podovi za sportske objekte različitih namena, odnosno podovi za više sportova? Da li planirate da u istoj sali organizujete i neke druge manifestacije, kao što su koncerti i predstave, a pritom ne želite da oštetite pod?

Podovi za sportske objekte moraju biti izradjeni od vrhunskih materijala i veoma otporni na habanje, kako bi mogli izdržati opterećenje koje se javlja prilikom igre.

Ukoliko je odabrani sport košarka, idealno rešenje za ovu vrstu sporta je parket, jer samo on pruža savršen odskok lopte, kao i visok nivo apsorpcije udaraca, te ujedno štiti zglobove sportista od povreda, dok njegova površina sprečava prerano i nekontrolisano klizanje po površini, ali i omogućava proklizavanje pri ekstremno visokoj sili koju stvaraju sportisti prilikom igre.

Zdravlje i sigurnost sportista primarni su zahtevi kada su u pitanju podovi u prostorijama namenjenim sportskim i rekreativnim aktivnostima.

Ukoliko je reč o sportskim objektima koje se nalaze u sastavu školskih objekata osnovni zahtev podova je da obezbede pravilan rast i razvoj dece, smanjuju trenje, budu odlična potpora za zglobove i povećavaju udobnost pri igri.

Pored mnogobrojnih specifičnosti i karakteristika podovi za sportske objekte moraju da budu izuzetno laki i jednostavni za ciščenje i održavanje.

Podmaster u svojoj bogatoj kolekciji nudi podove za sve vrste sportskih objekata koji će odgovoriti i najzahtevnijim korisnicima.

Podovi za sportske objekte zavisno o vrsti namene

 

  • Podovi za sportske dvorane
  • Podovi za sportske terene
  • Podovi za fitnes centre
  • Podovi za teretane

 

Podovi za sportske dvorane | Podovi za sportske terene | Podovi za fitnes centre | Podovi za teretane

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA