Podovi za tržne centre

Podovi za tržne centre pre svega moraju da budu funkcionalni, ali i da odgovore na druge brojne zahteve kada su standradi prilikom opremanja ovakvih objekata u pitanju.

podovi za tržne centre

Stoga treba posebnu pažnju posvetiti prilikom odabira adekvatne podne obloge koja će svim svojim svojstvima ispuniti očekivanja i najzahtevnijih korisnika. Kako su podovi deo enterijera koji se ne menja često vrlo je važno da budu izradjeni od visokokvalitetnih materijala koji su veoma čvrsti i otporni na habanje i koji svojim kvalitetom garantuju dug vek trajanja.

Pri oblaganju podnih površina u objekate za ovu vrstu namene, osim izbora kvalitetnog proizvoda koji treba da zadovolji zahteve prostorija u kojima se postavlja, vrlo je važna i pravilna ugradnja podnih obloga. Pravilna ugradnja obezbediće dugogodišnje uživanje u kvalitetu kupljenih proizvoda, kao i sigurnost u njihovom korišćenju.

Podovi za tržne centre se vrlo lako i jednostavno kombijuju i uklapaju u svaki prostor. Kako su tržni centri visokofrekventni objekti, stoga su u stalnom dodiru sa nečistoćama, te zahtevaju svakodnevno čišćenje i održavanje. Podovi iz ove kolekcije su zato idealno rešenje za oblaganje i postavljanje u ovakve objekte.

Očekivanja od današnjih kupaca su sve veća. Tržni centri uz kvalitetne prodavnice moraju biti i vizuelno prepoznatljivi, a jedan od bitnih elemenata te prepoznatljivosti je pod. Iz palete podova za tržne centre mi vam nudimo veliki izbor dizajna, dezena i boja, a na vama je da njihovom kombinacijom kreirate jedinstvene i funkcionalne prostore.

Kombinacijom boja i dezena stvorićete prijatnu i opuštajuću atmosferu, kako za sve vaše kupce, tako i za same zaposlene, a vaš brend će postati sinonim za dobru i kvalitetnu kupovinu.

U Podmaster bogatoj kolekciji možete naći sve vrste podova koji su pogodni za ugradnju u prostorije tržnog centra. Asortiman koji obiluje širokom paletom najrazličitijih dezena i uzoraka, od tradicionalnih do ultramodernih koji će vašem prostoru dati sasvim novu dimenziju, kao i prijatan izgled.

Podovi za tržne centre zavisno o nameni prostora

  • Dizajnirani PVC
  • Axminster
  • Wilton
  • Taftani
  • Flotex

 

Podovi za prodajne objekte | Podovi za prodavnice | Podovi za tržne centre

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA