Podovi za prodavnice

Podovi za prodavnice pored brojnih karakteristika i specifičnosti moraju da ispune očekivanja i najzahtevnijih korisnika.

podovi za prodavnice

Podovi u ovakvim objektima moraju da budu izuzetno čvrsti i otporni na habanje. Izradjeni od vrhunskih materijala koji će svojim osnovnim svojstvima omogućiti i obezbediti dug vek trajanja. Svakako ništa manje nisu važni ni estetski kriterujimi prilikom opremanja ovakvih objekata.

Glatki podovi su daleko praktičniji za ovu vrstu namene, jer pored toga što su jednostavniji prilikom čišćenja i održavanja, takođe imaju i opuštajući efekat i unose u prostorije osećaj svežine i čistoće.
Moderan dizajn i pregršt najrazličitijih boja pruža mogućnost kombinovanja i lakoću uklapanja sa ostalim delovima enterijera, koji doprinose stvaranju prijatne i opuštene atmosfere.

Kako su prodavnice objekti, odnosno prostorije koje su najizloženije i u stalnom su dodiru sa obućom potrebno ih je svakodnevno održavati. Zato podovi za prodavnice moraju da budu laki i jednostavni za čišćenje, kako bi se nivo čistoće održao a prodavnice odisale besprekornim izgledom.

Zato su glatki podovi daleko praktičniji za ugradnju u ove objekte, jer pored toga što su jednostavniji prilikom čišćenja i održavanja, takođe imaju i opuštajući efekat i unose u prostorije osećaj svežine i čistoće.

Podovi za prodavnice moraju da poseduju atest o negorivosti, kao i visok nivo elektroprovodljivosti kako bi se zaštitila sva oprema i tehnika koja se koristi u ovim objektima. Vrlo je važno da podovi za ovu vrstu namene budu protivklizni kako bi se obezbedio siguran korak svakom kupcu. Bilo po vlažnim ili suvim uslovima neophodno je sprečiti klizanje koje se veoma često javlja u ovakvim objektima.

Pri oblaganju podnih površina u objekate za ovu vrstu namene, osim izbora kvalitetnog proizvoda koji treba da zadovolji zahteve prostorija u kojima se postavlja, vrlo je važna i pravilna ugradnja podnih obloga.

Pravilna ugradnja obezbediće dugogodišnje uživanje u kvalitetu kupljenih proizvoda, kao i sigurnost u
njihovom korišćenju a samim tim će uticati i na smanjenje vaših resursa.

Podovi za prodavnice zavisno o nameni prostora

 

Podovi za prodajne objekte | Podovi za prodavnice | Podovi za tržne centre

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA