Podovi za škole i univerzitete

Podovi za škole i univerzitete moraju istovremeno da zadovolje zahtev otpornosti na habanje i lepotu izgleda. Učenicima, studentima, učiteljima, nastavnicima i profesorima potreban je pod koji će svojim bojama, funkcionalnošću i dizajnom učiniti boravak i rad u školi i univerzitetu prijatnim i udobnim.

podovi za škole i univerzitete

Podovi spadaju u deo enterijera koji se ne menja često, te je stoga veoma značajno odabrati odgovarajuće podove koji su izrađeni od viskokokvalitetnih materijala i koji će svojim kvalitetom, lepotom izgleda i dugotrajnošću obezbediti dug vek, a ujedno i uštedu vaših resursa.

Pored mnogobrojnih specifičnosti i karakteristika neophodno je da podovi za škole i unverzitete budu laki i jednostavni za održavanje. Podovi u školama i univerzitetima su u stalnom dodiru sa obućom i nečistoćama, zato je neophodno njihovo svakodnevno održavanje i čišćenje.

Glatki podovi su daleko praktičniji za ovu vrstu namene, jer pored toga što su jednostavniji prilikom čišćenja i održavanja, takođe imaju i opuštajući efekat i unose u prostorije osećaj svežine i čistoće.

Podovi za škole i univerzitete moraju da poseduju atest o negorivosti, kao i visok nivo elektroprovodljivosti kako bi se zaštitila sva oprema i tehnika koja se koristi u ove svrhe. Vrlo je važno da podovi za ovu vrstu namene budu protivklizni kako bi se obezbedio siguran korak svakom korisniku, odnosno, kako bi se sprečile i izbegle moguće nezgode.

Pri oblaganju podnih površina u objekate za ovu vrstu namene, osim izbora kvalitetnog proizvoda koji treba da zadovolji zahteve prostorija u kojima se postavlja, vrlo je važna i pravilna ugradnja podnih obloga. Pravilna ugradnja obezbediće dugogodišnje uživanje u kvalitetu kupljenih proizvoda, kao i sigurnost u njihovom korišćenju.

U našoj bogatoj kolekciji možete naći sve vrste podnih obloga za škole i univerzitete. Naš asortiman obiluje širokom paletom najrazličitijih dezena i uzoraka, od tradicionalnih do ultramodernih koji će vašem prostoru dati sasvim novu dimenziju i prijatan izgled.

Podovi za škole i univerzitete zavisno o nameni prostora

  • Anntistatik PVC
  • Dizajnirani PVC
  • Guma
  • Flotex

 

Podovi za škole i univerzitete | Podovi za dečije vrtiće | Podovi za dečija igrališta |
Podovi za sportske dvorane | Podovi za sportske terene

 

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA