Podovi za dečije vrtiće

Podovi za dečije vrtiće uz osnovne zahteve kvaliteta moraju zajedno s ostalim elementima prostora deci stvoriti interesantno i inspirativno okruženje.

podovi za dečije vrtiće

Dečiji vrtići su predškolske ustanove čija je primarna namena vaspitanje, briga i čuvanje dece, kao i da se dete što bolje pripremi za osnovnu školu, da nauči da komunicira, sklapa prijateljstva, da se zabavlja i nauči osnovne stvari o životu. Stoga je neophodno obezbediti odgovarajuće uslove kako bi se dete na pravilan način razvijalo.

Moderan i atraktivan dizajn podova za ovu vrstu namene pruža bezbroj mogućnosti. Raznolikost boja i najrazličitiji motivi sa likovima iz crtanih filmova doprineće prijatnijoj atmosferi, a boravak učiniti lepšim. Živopisne i vesele boje podova za dečije vrtiće učiniće prostor za igru i druženje boljim.

Podovi za dečije vrtiće treba da budu veselih boja i u skladu sa njihovim razvojem i maštom. Podovi za predškolske ustanove nemaju samo dekorativnu funkciju, već deci obezbeđuju komfor i udobnost.

Kako su deca veoma aktivna, naročito tokom igre, često se dešava da se okliznu, te se iz tog razloga preporučuje oblaganje podnih površina tepihom, koji je mekan i udoban.

Što je lepši i veseliji enterijer, interesantnije će biti detetu da boravi u takvom okruženju. U većini slučajeva dete najviše vremena provede na podu, stoga podovi za dečije vrtiće treba da budu mekani i topli kako bi se dete udobno igralo.

Veoma je važno da podovi za predškolske ustanove budu laki i jednostavni za održavanje, takođe potrebno je da budu izrađeni od antibakterijskog materijala koji ne izaziva alergiju.

Ukoliko se pak odlučite za podne obloge kao što su laminat ili parket, neophodno je da poseduju protivkliznost kako bi se sprečile i izbegle moguće nezgode. Ovi podovi su pored svojih karakteristika i prednosti idealni za oblaganje podnih površina u dečijim vrtićima još iz jednog razloga.
Veoma lako i jednostavno se održavaju što sprečava da se bakterije i nečistoće zadržavaju i samim tim obezbeđuju visok nivo čistoće koji je neophodan u ovakvim ustanovama.

Podmaster u svojoj ponudi za dečije vrtiće nudi široki spektar boja i dizajna dezena za stvaranje tog pozitivnog okruženja.

Podovi za dečije vrtiće zavisno o nameni prostora

  • Anntistatik PVC
  • Dizajnirani PVC
  • Guma
  • Flotex

 

Podovi za škole i univerzitete | Podovi za dečije vrtiće | Podovi za dečija igrališta

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA