Podovi za dečija igrališta

Podovi za dečija igrališta prvenstveno moraju da obezbede sigurnost tokom igranja, zato je neophodno pri opremanju voditi posebnu brigu o bezbednosti i zaštiti dece.

podovi za dečija igrališta

Ugradnjom sigurne podne obloge za dečija igrališta umanjujemo rizik od povreda prilikom padova. Naše podne obloge se odlikuju elastičnošću i sposobnošću apsorpcije udaraca i njihovom ugradnjom stvaramo sigurno okruženje za dečiju igru.

Podovi za dečija igrališta idealna su rešenja za postavljanje oko dečjih rekvizita za igru, poput ljuljaški i tobogana, zato što sprečavaju povrede najmlađih.

Podovi za dečija igrališta se ispituju i atestiraju u skladu sa važećim standardima u EN. Na osnovu kojeg se procenjuju perfomanse amortizacije udara, postupkom zasnovanim na kriterijume povrede glave (HIC test). Ovim postupkom se, merenjem višekratnog smanjenja brzine, rangira udar od pada.

Podovi za ovu vrstu namene pružaju maksimalnu bezbednost i dug vek trajanja, uz ujednačeni nivo zaštite . Mogu se postaviti na sve konstrukciono čvrste površine, a ugradnja je brza i veoma ekonomična. Veoma lako se mogu krojiti prema konturama i osloncima opreme za igranje sto omogućava potpunu slobodu prilikom odabira boja.

Poseduju visok nivo otpornosti na sve atmosferske uticaje. Veoma su vodopropusne, te igra može da se nastavi odmah po prestanku obilnih padavina.

Podovi za dečija igrališta pružaju vrhunsku bezbednost i u obodnim zonama, na ivicama i u uglovima površina za igranje. Zbog svoje izuzetne trajnosti i malih izdataka za održavanje, ove podne obloge predstavljaju rentabilno rešenje za ovu namenu.

Podovi iz našeg asortimana obezbeđuju površine na dečijim igralištima i pružaju maksimalnu bezbednost tokom igre. S obzirom na to da vremenski uslovi i ekstremne temperature ne utiču na ove podne obloge, deca mogu bezbrižno da se igraju po čitav dan.

Takođe, ove podne obloge obezbeđuju vrhunsku amortizaciju udara, čime se sprečavaju ozbiljne povrede glave, usled pada sa visine.

Širok spektar boja omogućava da se ovi podovi vrlo lako i jednostavno uklope u svaki prostor ispunjen dečijim rekvizitima.

Podovi za dečija igrališta zavisno o nameni prostora

  • Reciklirana guma

 

Podovi za škole i univerzitete | Podovi za dečije vrtiće | Podovi za dečija igrališta

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA