Podovi za obrazovne ustanove

Podovi za obrazovne ustanove moraju da odgovore na mnogobrojne zahteve korisnika. Kako se u ovakvim ustanovama primarano prenosi znanje neophodno je da se svim zaposlenim licima, kao i samim korisnicima omoguće adekvatni uslovi za rad. Podovi za obrazovne ustanove moraju da budu topli i udobni, izuzetno otporni i dugotrajni.

podovi za obrazovne ustanove

Podovi za obrazovne ustanove su veoma izloženi svakodnevnom opterećenju, stoga je potrebno izabrati podove koji su izuzetno čvrsti i otporni na razne oblike upotrebe. Pored toga, podovi za ovakve ustanove moraju da poseduju protivkliznost, kako bi se sprečilo i izbeglo izazivanje mogućih neprijatnih situacija.

Svrha podova za obrazovne ustanove je prvenstveno da obezbede podnu površinu koja je dovoljno jaka da izdrži nametnuta opterećenja koja se u ovakvim situacijama često javljaju, kao što su suočavanje sa klupama i stolicama i ostalim delovima nameštaja koji se upotrebljavaju u ove svrhe, te iz tog razloga podovi u obrazovnim ustanovama moraju biti izuzetno otporni na habanje.

Da bi se proces rada nesmetano odvijao, a uslovi zadovoljavali standarde od izuzetne je važnosti da obrazovne ustanove poseduju adekvatan pod koji je prvenstveno lak i jednostavan za održavanje.

Kako su ovi podovi izloženi konstantnim dodirom sa nečistoćama i prljavštinom, te stoga zahtevaju stalno čišćenje i održavanje moraju biti i veoma otporni na vodu, kako bi se što duže zadržao prvobitni izgled.

Pored brojnih karakteristika i specifičnosti, podovi koji se upotrebljavaju za oblaganje obrazovnih ustanova moraju takodje da poseduju i atest o negorivosti, te da ujedno ispunjavaju sve standarde koji su neophodni prilikom opremanja ovakvih prostorija.

Podmaster kolekcija podova za obrazovne ustanove obezbediće vašim učenicima kao i zaposlenima osećaj sigurnosti, udobnosti i pozitivnosti, što će dodatno uticati i na prijatnu radnu atmosferu.

Svi podovi iz naše bogate ponude za ovu vrstu namene su izradjeni od visokokvalitetnih materijala, stoga garantuju dug vek što se ujedno pozitivno odražava i na celokupni budzet, jer ne zahteva često menjanja podova. Široka lepeza obiluje mnoštvom boja, dezena i najrazličitijih dimenzija koje će se lako uklopiti u svaku prostoriju.

Podovi za obrazovne ustanove zavisno od vrste namene

 

  • Podovi za škole i univerzitete
  • Podovi za dečije vrtiće
  • Podovi za dečija igrališta

 

Podovi za škole i univerzitete | Podovi za dečije vrtiće | Podovi za dečija igrališta

Kontakt

PODMASTER GROUP D.O.O. BEOGRAD

A: Nikoljačka 8, 11211 Beograd, Srbija
T: +381 64 4334-108
E: office@podmaster.rs
W: www.podmaster.rs

MB: 20814659
PIB: 107494244
TR: 160-369462-12, BANCA INTESA